24 jul 2018, 23:57

Целувам те със сутрешното лате 

  Poesía » De amor
675 1 2

Целувам те със сутрешното лате,

макар да знам че си о пиеш с друг.

А аз от теб отново пренебрегнат

церя любовния си махмурлук.

 

За кой ли път телефона не ми вдигаш?

не отговаряш на моите писма...

Така и не разбрах защо го правиш?

Нима, че влюбен в теб съм е вина?

 

Нима, че те желая и жадувам

и че за теб копнея глупост е това?

Но защо тогава пак се криеш,

а не изречеш прощалните слова?

 

Страхуваш се – това добре го зная.

С това завършва и започва твоят ден.

Страхуваш се от мен във себе си,

а не от себе си във мен.

 

Моят свят с мечти богат е

и ти самата си една от тях.

Целувам те със сутрешното лате

и нека любовта ми бъде грях.

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??