11 feb 2010, 18:42

Целувам твоите очи 

  Poesía » De amor
620 0 3

 

ЦЕЛУВАМ ТВОИТЕ ОЧИ

Небесна музика звучи

и стихва цялата вселена!

Целувам твоите очи,

звездице моя въжделена!

Една Луна - на колена -

пред образа ти мил се кланя.

Ти цялата си светлина,

любима моя, тъй желана!

Вълшебен миг! О, най-блажен!

Нощта така опиянява!

От устните ти разтопен,

изгарям цял като жарава!

© Радко Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??