11.02.2010 г., 18:42 ч.

Целувам твоите очи 

  Поезия » Любовна
618 0 3

 

ЦЕЛУВАМ ТВОИТЕ ОЧИ

Небесна музика звучи

и стихва цялата вселена!

Целувам твоите очи,

звездице моя въжделена!

Една Луна - на колена -

пред образа ти мил се кланя.

Ти цялата си светлина,

любима моя, тъй желана!

Вълшебен миг! О, най-блажен!

Нощта така опиянява!

От устните ти разтопен,

изгарям цял като жарава!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??