По ръката усетих целувка,
по-красива от нея не знам,
тя е чиста любов без преструвка
и в сърцето пожар, ураган.
По ръката усетих целувка,
чувства нежни от твойто сърце,
сякаш слънчева топла милувка,
летен спомен и синьо небе.
Ти докосна душата ми с нея
и изпълни деня ми с любов,
да ти кажа това не умея –
само римите, те са ми зов.
По ръката усетих целувка,
лъчезарен е с нея денят,
ще направи нощта ми красива,
а очите ми няма да спят.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados