24 jul 2022, 17:20

Целувката 

  Poesía » De amor
227 1 2

    

         Целувката

 

Целувката, която ти забрави,

сърцето ми изпепели.

Останали са само стари рани,

все още тлеещи искри.

 

Целувката, която ти забрави,

потъна някъде в нощта.

Една светулка нежно я отнесе

в далечна приказна страна.

 

И трябваше да чакам със години

да се завърне тя оттам,

да видя пак очите скъпи, сини

и да усетя чар и плам.

 

Целувката, която ти забрави,

света превръща в светлина

и с огнени следи незабравими

докосва моята ръка.

             Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??