12 ago 2009, 15:58

Целувката на утрото 

  Poesía » De amor
636 0 5

Измамно утро, ти  недей пристига,
политнало върху облаци - мечта,
която се опитва да разходи
сърцето ми сред хорска суета!

Недей пристига, още малко
да си остана там, в съня
кристално чист и неподправен,
изливащ се в нежни капчици от утринна роса!

Ела тогава, мое утро,
щом се наситя на нощта
и пожелая да  съм  само
най-утринно целувана жена!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??