6 nov 2009, 11:34

Целувките на моята любима 

  Poesía » De humor
533 0 5

 

 

 

       Целувките на моята любима
       са вдъхновение за всяка рима,
       звездите те свалят от небето
       и спират, и пускат ми сърцето.

       Шоколадче на езичето ù има,
       сладни, топи се всяка рима,
       с вкус на боровинки с мед
       е всеки следващ наш куплет.

       И стиховете са наши откровения,
       но мъчат ме, изгарят ме съмнения
       с кого ли още се целува  тя сега,
       че на главата ми растат рога...


        2009-07-30

 

 

 

© Аластор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??