16 nov 2008, 20:40

Цената на живота 

  Poesía » De amor
890 0 0
 

ЦЕНАТА НА ЖИВОТА

 

Mъж стиска в ръце моето мъничко сърце...

С всяка мисъл за свобода,

усещам болка и тъга...

 

И това е моето призвание,

да се боря за нечие признание...

Но защо това така ме натъжава,

защо в този свят всичко така ни огoрчава?

Защо за да усещам радостна вълна,

трябва да заплатя с жестоката тъга...

 

Защо за да имам богатства и материални, и душевни,

трябва да усещам и страха, и болката плачевни...

Да се боря за любовта.

Да минавам и през бури и през снегове,

за да си спечеля малко нежни мигове...

 

И да крещя и смирена да мълча,

за да бъда аз отново на върха...

Да усещам как силни ветрове потъпкват моето сърце...

Силни мощни думи от вълнение да прогонват моето съмнение,

че в този свят... объркан свят,

всичко има си цена...

 

Цена на силна болка и тъга,

която трябва да платиш с

твойто тяло и душа..

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??