Една звезда от горе ме погледна
проля красива, мъничка сълза,
реших да видя и ръка протегнах
и тя в дланта ми тихичко заспа.
Застинах да не я събудя
и пак усетих страшна самота,
макар че в длан държах звездата моя
отнела ми я бе нощта!
© okinaf Todos los derechos reservados