May 2, 2014, 9:15 PM

* * * 

  Poetry » Love
418 0 0

Една звезда от горе ме погледна

проля красива, мъничка сълза,

реших да видя и ръка протегнах

и тя в дланта ми тихичко заспа.

 

Застинах да не я събудя

и  пак усетих страшна самота,

макар че в длан държах звездата моя

отнела ми я бе нощта!

© okinaf All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??