2.05.2014 г., 21:15 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
417 0 0

Една звезда от горе ме погледна

проля красива, мъничка сълза,

реших да видя и ръка протегнах

и тя в дланта ми тихичко заспа.

 

Застинах да не я събудя

и  пак усетих страшна самота,

макар че в длан държах звездата моя

отнела ми я бе нощта!

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??