На тебе, слънчице, желая
Аз най-скъпите неща,
Сърцето болка да не знае,
Късметът да ти е съдба, а
Обичта да е призвание!
На моя внук с най-голямата си любов!
Честит рожден ден, миличък! Обичам те!
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados