Jul 18, 2008, 7:57 AM

Ч Р Д 

  Poetry » Other
852 0 14

На тебе, слънчице, желая

Аз най-скъпите неща,

Сърцето болка да не знае,

Късметът да ти е съдба, а

Обичта да е призвание!

 

На моя внук с най-голямата си любов!

Честит рожден ден, миличък! Обичам те!

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??