18.07.2008 г., 7:57 ч.

Ч Р Д 

  Поезия » Друга
820 0 14

На тебе, слънчице, желая

Аз най-скъпите неща,

Сърцето болка да не знае,

Късметът да ти е съдба, а

Обичта да е призвание!

 

На моя внук с най-голямата си любов!

Честит рожден ден, миличък! Обичам те!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??