Да опънем нашите платна.
Да настане тишина.
Да поемем курс по лунната пътека,
към неизвестността с утеха.
Събираш платна и с въдица в ръка
вадиш Чернокоп, Сафрид и си щастлив,
че ще си сит.
Ще изпържиш малко, ще мариноваш,
ще изсушиш
и с бира в ръка си пак щастлив.
А има ли и някой Кака,
животът ти е
ЧАКА РАКА
© Маверик Todos los derechos reservados