6.06.2012 г., 9:29 ч.

Чака рака 

  Поезия » Хумористична
874 0 0

Да опънем нашите платна.

Да настане тишина.

Да поемем курс по лунната пътека,

към неизвестността с утеха.

Събираш платна и с въдица в ръка

вадиш Чернокоп, Сафрид и си щастлив,

че ще си сит.

 

Ще изпържиш малко, ще мариноваш,

ще изсушиш 

и с бира в ръка си пак щастлив.

А има ли и някой Кака,

животът ти е 

ЧАКА РАКА

© Маверик Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??