27 jul 2007, 21:02

Чакай ме 

  Poesía
757 0 4

Чакай ме,
аз ще дойда, когато падне нощта,
блудна и непокорна
като дива сърна.

Чакай ме,
аз ще дойда да ме укротиш.
В прегръдката си топла да ме приютиш,
че като лист треперя
страхлива, неопитомена,
за крадена нежност - непростена.

Чакай ме...
Ето, тук съм - отвори ми.
Желаеш ме?
Тогава докажи ми!!!

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??