27.07.2007 г., 21:02 ч.

Чакай ме 

  Поезия
727 0 4

Чакай ме,
аз ще дойда, когато падне нощта,
блудна и непокорна
като дива сърна.

Чакай ме,
аз ще дойда да ме укротиш.
В прегръдката си топла да ме приютиш,
че като лист треперя
страхлива, неопитомена,
за крадена нежност - непростена.

Чакай ме...
Ето, тук съм - отвори ми.
Желаеш ме?
Тогава докажи ми!!!

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??