29 mar 2017, 2:46

Чакайки на спирката 

  Poesía » Verso libre, Otra
442 1 2

Днес някой удари

джакпота от

дванайсет милиона

във Ямбол

 

Наоколо всички звънят:

ти ли спечели, наборе?

ами кой е тогава?

 

А аз стоя и записвам

върху лицето на Алеко

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??