Mar 29, 2017, 2:46 AM

Чакайки на спирката 

  Poetry » Free verse, Other
437 1 2

Днес някой удари

джакпота от

дванайсет милиона

във Ямбол

 

Наоколо всички звънят:

ти ли спечели, наборе?

ами кой е тогава?

 

А аз стоя и записвам

върху лицето на Алеко

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??