29 abr 2006, 13:52

Чакам те 

  Poesía
858 0 1

Толкова сили, страст и копнеж
събирам сама във зимния скреж.
Усмивка, на мене единствено нужна,
жива съм още, желая те - да.
Толкова страст и сила побра
моята тъжна усмивка една.
Усилие, проумяно от мене едва,
с което ще влея огън в кръвта.
Ще чакам, но без да смразявам страстта,
с душа, излязла трудно от пепелта.

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??