3 dic 2006, 11:37

ЧАКАМ ТЕ 

  Poesía
1370 0 13

ЧАКАМ  ТЕ

 

Чакам те, болезнено чакам те.

Както пресъхнала жадна земя

чака животворните капки вода на дъжда,

както моряка в морето чака брега.

 

Търся те, забързана търся те.

Както реката търси море,

както майката търси изгубено свое дете,

както сърцето търси друго сърце.

 

Искам те, неистово искам те!

Както гладния лакомо иска храна,

както жадния с напукани устни иска вода,

както ранената птица иска крила и небе.

 

Не унивай, моя любов, намери ме!

Дай ми твърда земя,

храна и вода,

дай ми крила и небе,

дай ми простор и море.

Направи ме отново безгрижно дете,

направи ме отново любима жена!

 

                                                    Май 2006г.

© Даша Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??