6 ago 2008, 10:10

Чакаща обич 

  Poesía
615 0 8
Кръстопът и обич разпиляна.
Познати думи и мълчание.
А после лутане и обичта - събрана,
очакваща потърсено признание.

Очакваща във себе си да срещне
безбройни пътища, но само в две посоки.
И правилно да раздели от грешно,
за да прогледнем в чувствата дълбоко.

И вечно чака обичта, тъй чакана
да ни покаже накъде да тръгнем.
И да изтрие болката изплакана,
за да не може тя да се завърне.

© Ирен Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??