23 feb 2017, 11:22

Чаровница 

  Poesía » Para niños
846 0 2

Тя е тънка, тънка в кръста,

и танцува все на пръсти.

Носи рокля от коприна.

Да, това е  анирелаб

© Генка Богданова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

19 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??