23.02.2017 г., 11:22 ч.

Чаровница 

  Поезия » За деца
839 0 2

Тя е тънка, тънка в кръста,

и танцува все на пръсти.

Носи рокля от коприна.

Да, това е  анирелаб

© Генка Богданова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

19 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??