Събуждам се от твоята милувка –
топла и дъхтяща на любов.
Попивам я и поглъщам с нежност,
потръпвам и следвам твоя зов.
С усмивка мила ме поглеждаш,
прогонвайки от мен съня,
и към веселие ме отвеждаш
и с успехи пълниш ми деня.
Чаровнице, опивам се от допира си с теб.
Възраждаш ме, изпълнен с надежда за дни безоблачни напред,
с много смях и обич и с много светлина,
че е до мен тъй близко любимата жена.
Чаровнице моя!
Стефан Цеков
© Стефан Цеков Todos los derechos reservados