2.05.2017 г., 18:51 ч.

Чаровница 

  Поезия » Любовна
328 0 0

Събуждам се от твоята милувка –

топла и дъхтяща на любов.

Попивам я и поглъщам с нежност,

потръпвам и следвам твоя зов.

 

С усмивка мила ме поглеждаш,

прогонвайки от мен съня,

и към веселие ме отвеждаш

и с успехи пълниш ми деня.

 

Чаровнице, опивам се от допира си с теб.

Възраждаш ме, изпълнен с надежда за дни безоблачни напред,

с много смях и обич и с много светлина,

че е до мен тъй близко любимата жена.

 

Чаровнице моя!

 

                 Стефан Цеков

© Стефан Цеков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??