17 jun 2010, 17:21

Чаши от спомени 

  Poesía » De amor
505 0 0

Чаши от спомени

 

 

 

 

Стари приятелю,

                                 ще допием ли чашите,

пълни от спомени

                                и мигове крадени?

Ще си кажем ли тайничко -

                                 как се обичаме,

или ще загърбим

                                 любовта си, предадени?

Ще допием ли спомени

                                 от чаши препълнени,

от старо вино

                                  и от дълга любов,

и ще се срещнем ли пак

                                  двама на спирката,

по някоя уличка

                                  в този живот?

Чашата стъклена

                                  от нашите спомени,

от мигове крадени -

                                      ти запази!

Носи я със себе си -

                                   на колелото на времето,

до някоя спирка,

                                   дори изненадани!

 

21.01.2006г

 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??