Ще бъдем вода и мъгла,
ще станем на вятър;
лъчите ще пием на слънцето,
щом се превърнем в листа
и зашепнем с гората...
Ако аз те преваря,
ти знай, ще те чакам,
а дотогава... чадъра хвърли,
ако свари те дъжд посред лято;
нека няма стени от забрава,
дори без следи да оставим,
ти просто бъди и за мене изгрявай!
© Todos los derechos reservados