21 may 2008, 8:55

Част от мен... 

  Poesía » Otra
714 1 1
Разни чувства
в мене се бушуват
и по малко ме погубват...

Част от мен
при теб остана
и не иска да се върне.

Част от мен сега не знае пътя
и лута се в тъмината
ръка за ръка със светлината...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??