21.05.2008 г., 8:55 ч.

Част от мен... 

  Поезия » Друга
712 1 1
Разни чувства
в мене се бушуват
и по малко ме погубват...

Част от мен
при теб остана
и не иска да се върне.

Част от мен сега не знае пътя
и лута се в тъмината
ръка за ръка със светлината...

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??