18 oct 2011, 17:57

Част от мен в нощта 

  Poesía » De amor
535 0 4

Част от мен в нощта

 

А тъй близо бил си
част от мен в нощта,
сякаш да посегна и да грабна
животът като капка от мечта
ръцете ти затоплени и жадни.

А тъй далече си
във спомен като снимка ,
далече сред незнайното море
докосвам те и уж те аз откривам,
но в мен са само моите ръце.

А безкрайно се опивам от страстта ти
и в ласките ти топли аз горя,
споменът записан на хартия
и сенките пропъжда на нощта
и мене ме обрича на тъга.

И тъй ще бързам докато не стигна
на прага твой пред входната врата
и докато не срещнеш моя поглед
никога аз няма да се спра.

 

11.05.2004г.

© Галена Върбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??