19 jul 2008, 17:35

част2 "реката на живота" 

  Poesía
892 0 11

         "Реката на живота"  част 2

Реалността не е лъжа,

а ти си в мислите ми само.

Дъждът не ражда любовта -

той слага точката по-рано.

 

И ти изчезваш като утринна роса,

блестяща на отсрещен бряг,

ала оставяш своята следа

в неуморния ми бяг.

 

Отиваш си като прекрасен залез,

а изгревът е споменът за мен.

Дъждът, показал свойта ярост,

на слънцето е паднал в плен.

 

Тече реката на живота -

ту с мътна или бисерна вода,

но щастието и радостта ще дойдат,

пред тях е само пролетта.

            30.04.00

© Венцислав Янакиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??