31 ene 2010, 13:03

Частен случай 

  Poesía » Otra
530 0 1

Може би ти ме срещна,
за да видиш различен от твоя свят.
Опознаваш ме със страст гореща
и разбираш - аз си имам своя цвят...

Може би от мен се нуждаеш -
като бряг единствен сред лъжа и суета,
дето винаги можеш да избягаш...
и да бъдеш себе си - без маска пред света.

Може би един ден ще си тръгнеш -
просто защото така си решил...
но аз вярвам, че след теб ще оставиш
частицата любов, която си ми дарил...

Знаем - срещи и раздели се редуват  -
обичаме и страдаме, падаме и ставаме...
всеки ден безброй неща ни вълнуват...
важното е - хора истински да оставаме!

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??