28 ene 2009, 12:49

Чатът - топъл спомен 

  Poesía » De amor
545 0 3


Думите ми нямат смисъл,

не разбираш нищичко от тях

и с всяка като с мен си писал,

а аз притихнала седях.

Обещания едно след друго

низаха се в тези часове,

а за мен бе толкоз трудно

да изчезна с тези ветрове.

Думите ми са жарава,

огън, изгасен от буря,

но в сърцето ми остава

топъл спомен, с който да се будя.

                                          23:57

                                            13.12.2008

 

 

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??