Думите ми нямат смисъл,
не разбираш нищичко от тях
и с всяка като с мен си писал,
а аз притихнала седях.
Обещания едно след друго
низаха се в тези часове,
а за мен бе толкоз трудно
да изчезна с тези ветрове.
Думите ми са жарава,
огън, изгасен от буря,
но в сърцето ми остава
топъл спомен, с който да се будя.
23:57
13.12.2008
© Надежда Все права защищены