9 may 2010, 0:22

" Che faro?.... Dove andro?"... 

  Poesía
679 0 3

 

 

                                             Светът  ми ще помръкне

 

                                              когато те загубя

 

                                              и няма болката да е фантазна.

 

                                              Ще се опитам

 

                                               да я облека в трагизъм,

 

                                               утеха  ще търся и в него

 

                                               и надеждата също,

 

                                               че не мога,

 

                                               че няма  как

 

                                               да те загубя  аз изцяло.

 

 

 

           

                                         Che faro senza Euridice? Gluck - 1762

© Фабер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??