17 ene 2023, 7:10

Че пролет с лято в тебе има 

  Poesía » De amor, Formas graves, Otra
469 4 3

И есента не ще е есен,

и зимата не ще е зима,

че пролет с лято в тебе има

и винаги си с топла песен.

 

Че пролет с лято в тебе има -

и свежа все е младостта.

Тържествената красота

от теб струи непобедима.

 

Тържествената красота

е в творческото ти сърце

и цвят е в твоите ръце,

душата ти сияй в гръдта.

 

С усмихнатото ти лице

любов окриля пак света.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??