Челен удар...
Смачкани коли...
Кръв и смърт...
Разбити хиляди мечти...
Летят линейки
бабички пищят.
Младежи псуват
пак задръстения път...
Най-после
идва помощта,
но късно е...
заминала си е твоята душа...
© Стефка Todos los derechos reservados