17 nov 2014, 18:11

Черен дъжд 

  Poesía
386 0 1

Тъмните облаци небето закриха

в средата на ноемврийския ден,

есенните емоции в мига затриха

с поглед мрачен, унил и студен.

 

А отдолу, като стрели птиците,

нагоре към небето се пръснаха,

ослепиха на облаците зениците

и черни капки отвисоко лъснаха.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??