Днес решили черешките
и сменили си дрешките.
Наоблекли премени
целинички червени.
Всяка трепка, играе –
за едничко мечтае:
с тази нова премяна
обечка дано стана,
че децата обичат
с мен ушета да кичат!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados