Гривна черна
на ръката
остави ми за спомен.
Нощ плачевна,
празна дата.
От десет дни съм болен.
С нежни пръсти
ми я сложи,
каза "Мирно стой"
и със устни
ми преложи
да съм само твой.
И към бърза
изневяра
смело се запъти.
И ме върза
до пожара
с думите нечути.
Нямах глас
дори да кажа,
помощ да повикам.
Изгарях аз,
но крих багажа
със любов натикан.
Чувствам страх
да се обадя.
Нямам смелостта.
Спасител бях,
а днес се давя.
Бахти лудостта.
© Krischo Todos los derechos reservados