Ако щеш. припиши ми хиляда вини.
триста ризи от гърба ми свали,
с триста клетви за вярност ме прокълни,
зазидай в тъмница от железни стени,
🐦
бягай на другия край на света,
пропадни ако щеш в дън земя:
с ключ за сърцето отключил врата,
както пъпка роза разпуква се утринта,
🌹
тъй и ти ще се върнеш - спасение няма,
няма отърване и открито лечение,
вкусил веднъж от греха, до живот ще те дави,
въздига, убива, възражда - тя, любовта!
💕
© П Антонова Todos los derechos reservados