6 jun 2021, 18:56

Черни души 

  Poesía
410 1 23

Как може да си толкова отчаян?

Какво говориш, даваш ли си сметка?

Душата ти - във вид окаян,

а разумът - затворен в клетка.

Какво си мислиш, че постигаш -

освен да кажат, че си луд?!

Уста отваряш и не мислиш,

а викаш, за да бъдеш чут.

 

Виж, по-добре се спри, защото,

от грозни думи, грозен ставаш ти!

Не си ли чувал, че от злото,

черни са човешките души?!

 

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??