Докато другите
цитират Библията
и във вяра се вричат,
аз броя своите грешки
в хербария с пеперуди -
красиво убити любови,
приковани с карфици
в кадифето на времето.
Прелиствам греховете -
моите спътници,
водещи мен, ослепелия,
в тъмните помисли,
по жарта на желанията,
сред угаснали задръжки...
... и така,
умирайки сто пъти,
връщайки се в черното,
търся спасение
във винения глас
на Amy Winehouse
(тананикайки Back To Black).
http://www.youtube.com/watch?v=UdKCBqg2hSI&feature=related
© Ники Todos los derechos reservados
Иначе, почти си схванала основната идея...