Jul 30, 2010, 1:24 PM

Черно 

  Poetry » White poetry
513 0 1

Докато другите

цитират Библията

и във вяра се вричат,

аз броя своите грешки

в хербария с пеперуди -

красиво  убити любови,

приковани с карфици

в кадифето на времето.

Прелиствам греховете -

моите спътници,

водещи мен, ослепелия,

в тъмните помисли,

по жарта на желанията,

сред угаснали задръжки...

 

... и така,

умирайки сто пъти,

връщайки се в черното,

търся спасение

във винения глас

на Amy Winehouse

(тананикайки Back To Black).

 

http://www.youtube.com/watch?v=UdKCBqg2hSI&feature=related

 

 

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Белла, между грешки и грях има разлика
    Иначе, почти си схванала основната идея...

Random works
: ??:??