4 mar 2009, 17:59

Черно на... леко пожълтяло 

  Poesía
726 0 3
 

Сама вървя.

Често се случва дори да летя.

Безкрило.

И все в тъмнина.

С наведена високо глава.

Ала вървя.

А ти пълзиш.

 

 

© Алиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??