26 oct 2017, 2:49  

Червени обувки 

  Poesía
229 0 0

Червени обувки
 

Обута в нови, червени обувки-
любовта смело повдигна снага!
Ще мине по тая пътека...
Ще се срещнат ли есенни - 
преди леко да падне слана!? 
Едно послание я беше
повело
на края на лятото.
Сви венец теменуги, 
лазур на море - прекоси
ожълтяла планинска трева. 
Червени обувки облече 
с още пърхащо младо сърце -
искаше обич да дава,
преди зимата бяла - 
самота напреде. 
А толкова обич летата  събрали,
как есента да приспи?! 
Любовта ще  намери своя
обич и пристан.
Има я, на кого...да даде!

2017г

 

Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??