28 dic 2018, 1:45

Червено 

  Poesía » De amor
528 0 1

 

Ще облека червената си рокля,

онова греховното червено,
и ще седна срещу тебе, да те гледам,
и да пия от очите изумени...

 

Ще сложа от червеното червило,
онова същински дяволско червено,
което всички грехове събира,
и пие вино, нощем, с тебе...

 

И ще пристъпя боса,
стига толкоз смелост,
за мене таз игра е чужда,
във дяволско, изгарящо червено,
изгарят ни душите луди...

 

Ще облека червената си рокля,
и ще стъпя смело в твоите сънища!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много ми хареса! Силно, страстно и с обрат!
Propuestas
: ??:??