28.12.2018 г., 1:45 ч.

Червено 

  Поезия » Любовна
514 0 1

 

Ще облека червената си рокля,

онова греховното червено,
и ще седна срещу тебе, да те гледам,
и да пия от очите изумени...

 

Ще сложа от червеното червило,
онова същински дяволско червено,
което всички грехове събира,
и пие вино, нощем, с тебе...

 

И ще пристъпя боса,
стига толкоз смелост,
за мене таз игра е чужда,
във дяволско, изгарящо червено,
изгарят ни душите луди...

 

Ще облека червената си рокля,
и ще стъпя смело в твоите сънища!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса! Силно, страстно и с обрат!
Предложения
: ??:??